Wednesday 23 September 2009

De Vizit verandert de digitale fotolijst van een dom beeldschermpje tot een slimme media hub.


De digitale fotolijst is een van die consumenten artikelen die een glansrijke toekomst zouden kunnen hebben, maar nooit echt van start gaan. Er is de laatste jaren weinig veranderd in de technologie van digitale fotolijsten. De beeldschermpjes zijn iets scherper geworden en de mogelijkheden om foto’s te uploaden veelzijdiger. Maar er is weinig innovatief veranderd aan de huidige generatie digitale fotolijstjes. Het blijven passieve apparaten die steeds weer dezelfde foto’s laten zien totdat iemand het geheugenkaartje update.

Isabelle Products wil hier nu verandering in gaan brengen. Op 30 oktober zal het bedrijf de Vizit lanceren. De Vizit ziet er uit als een gewone ouderwetse digitale fotolijst, maar is eigenlijk een heel slim foto management apparaatje verbonden aan een data netwerk. De Vizit is dus altijd verbonden en dankzij de slimme touchscreen makkelijk te bedienen.

Er zit wel een prijskaartje aan het lijstje, maar omdat Vizit belooft de nieuwe iPhone te worden van de fotolijstjes zullen veel liefhebbers van gadgets er vast een aanschaffen.

No comments:

Post a Comment