Tuesday 3 November 2009

De nieuwe reeks digitale fotolijsten van Motorola met dual displays en Wi-Fi


In een korte tijd hebben digitale fotolijsten de markt betreden en een stabiele positie in de markt ingenomen. Nu zijn er veel soorten toestellen met verschillende functionaliteiten verkrijgbaar. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe reeks digitale fotolijsten van Motorola. Motorola’s nieuwste fotolijsten zien er prachtig uit en hebben dual display frames en de foto’s kunnen via Wi-Fi direct naar de lijst overgebracht worden.
Het is een ideaal cadeau voor de feestdagen en er is een breed assortiment om van te kiezen die bij verschillende gebruikers precies past. Je kunt ze ook op de muur of op een tafel zetten met deze slanke lijsten maakt het ieder huis compleet.
Motorola’s collectie van digital fotolijsten heeft de LS1000 reeks, een 10.4-inch diagonaal display met uitstekende helderheid. The multifunctionele lijsten bevatten ook ingebouwde intern geheugen, MP3 speler, luidsprekers, een wekker en kalender functies. De LS700 is een simpele 7-incher die ?480 x 234 pixels weergeeft samen met een on/off time, mini USB port en kunt foto’s in landscape en portrait late zien. Gebruikers zijn slechts £49.99 kwijt voor zo een leuk lijstje.

No comments:

Post a Comment