Thursday 5 April 2012

Eettafels


De indeling van de huizen van tegenwoordig is erg veranderd ten opzichte van de huizen van vroeger. Hoewel ze vroeger uit aparte kamers bestonden zijn er tegenwoordig veel meer open ruimtes en hoewel vroeger de eetkamer erg belangrijk was is deze nu vaak niet eens meer aanwezig.

Voor velen is het normaal om een eettafel in de keuken te hebben en anderen zullen ervoor kiezen om een aparte plek in de woonkamer in te richten als eettafel. Deze luxe heeft men helaas alleen wanneer met een huis heeft want vaak is er geen ruimte voor een grote eettafel in een apartement of studio tenzij het een erg groot apartement is. Hoewel er hier niet veel ruimte voor is wil men meestal toch graag een ruimte hebben om aan te eten en om eventueel vrienden uit te kunnen nodigen. Hiervoor zijn vele oplossingen zoals bijvoorbeeld uitklaptafels of vouwtafels. Deze tafels kunnen wanneer het nodig is groter gemaakt worden zodat men er met vier of zes personen aan kan zitten.

1 comment:

  1. klopt helemaal! ik heb een studio gehad en daar paste echt geen grote eettafel in.. in mijn nieuwe huis heb ik echter wel een enorme eettafel, heerlijk! ik heb hem gekocht op www.hofenhaard.nl!

    Groetjes,
    Fleur

    ReplyDelete