Monday 4 April 2011

Trendkleuren 2011


De nieuwe trendkleuren voor 2011 zijn duidelijk zichtbaar in de woonwinkels: Mos, Mosterd en Mandarijn, of anders gezegd: groen, geel en oranje.

Maar hoe pas je die kleuren dan in je bestaande interieur? Dat is niet zo moeilijk. Je kunt onmogelijk je hele meubilair vervangen als er weer een nieuwe kleurtrend de kop opsteekt. Maar accessoires kunnen iets makkelijker vervangen worden of aangepast.

Kussens kunnen vaak eenvoudig van een andere hoes worden voorzien. Stoelzittingen kunnen opnieuw bekleed worden, en ook de kap van de schemerlamp kan een ander stofje krijgen. Kijk maar eens rond in je woning welke zaken nog meer met weinig moeite aangepast kunnen worden. Huishoud speciaalzaken zijn vaak goede trendvolgers. Een paar weken na het begin van het siezoen (meestal het voorjaar) hebben zij veel mooie decoratie in huis waarmee jouw woning verder aangekleed kan worden volgens de laatste mode.

Door het gebruik van dit soort accenten in je interieur kun je uitstekend mee in de nieuwste trends en het kost niet eens heel veel geld.

No comments:

Post a Comment