Thursday 2 July 2009

Foto cadeaus – een persoonlijke touch


Of het nou om een formele of informele gelegenheid gaat, je beste vriend of een verre bekende, een foto cadeau valt altijd in de smaak.

1. Persoonlijk foto lijstje
Hoe simpel het ook is, de ingelijste foto is nog steeds een perfect cadeau. Je kunt kiezen uit verschillende maten, kleuren materialen. Geschikt voor vrouwen en mannen. De ontvanger kan het zelfs meenemen naar het werk.

2. Persoonlijke wijn glazen.
Dit is meer geschikt voor speciale gelegenheden, zoals een verloving, of een house warming party. Maar ook voor een gewone verjaardag zijn persoonlijke wijnglazen een goed cadeau.

3. Persoonlijk schort.
Voor iedere kookfan het perfecte cadeau. Maar ook leuk voor mensen die juist niet kunnen koken. Een leuke tekst op het schort helpt misschien om de meest culinaire gerechten te bereiden.

4. Persoonlijk horloge
Het kost wat meer, maar het is wel een special cadeau voor een persoon die geslaagd is, afgestudeerd of een nieuwe baan heft. Je kunt een foto laten drukken in het horloge zelf, achter de wijzers.

5. Persoonlijk boek
Een perfect last-minute cadeau: koop een boek, plak een foto van de jarige in de kaft en schrijf ere en persoonlijke boodschap bij. Niemand die raad dat jij vergeten was een cadeau te kopen!

No comments:

Post a Comment