Wednesday 22 July 2009

Samsung lanceert online fotografie magazine

Samsung heeft een online magazine, een zogenaamd e-zine, gelanceerd, onder de naam ‘Capture Your World’. Samsung wil hiermee mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in fotografie.

Het online magazine zal product eigenschappen bespreken en advies geven aan fotografen om het meest uit hun Samsung digitale camera en camcorder te halen. De eerste ‘uitgave’ zal een interview bevatten van de professionele bruiloft fotograaf Julia Boggio.

Het digitale tijdschrift zal een mix zijn van geschreven teksten, beeld en video reviews van producten van Samsung Digital Imaging. Het zal ook direct linken naar de hoofdwebsite van Samsung, de forografie communicatie en het camera weblog.

Het tijdschrift zal eens per kwartaal verschijnen en iedereen kan toegang krijgen via de captureyourworld website, of zich registreren en het ontvangen in de e-mail inbox. Het tijdschrift zal alleen digitaal te lezen zijn, er wordt voorlopig nog geen gedrukte variant gemaakt. Ik ben benieuwd of Samsung ook over andere merken of verbeteringen aan de eigen producten zal schrijven.

No comments:

Post a Comment