Thursday 2 July 2009

Youtube op je digitale fotolijst

De markt voor de digitale fotolijst neemt toe. Zeker nu de consument heeft gezien dat de prijzen zijn gedaald naar een betaalbaar niveau in de eerste helft van 2009. Het is een trend om digitale fotolijstjes inclusief opgeladen foto’s cadeau te geven. En nu je met de nieuwste applicaties je foto’s kunt delen en downloaden via het internet, en het lijstje te gebruiken is voor bijvoorbeeld internet radio en het bekijken van videosites als Youtube zal het digitale fotolijstje alleen maar populairder worden.

Recent onderzoek door In-Stat wees uit:
* Wereldwijd zal het aantal verkochte lijstjes geschat in 2013 zo’n 50 miljoen zijn.
* Bijna 60% van de Amerikaanse respondenten gaf aan dat ze graag bij hun volgende lijstje een geintegreerd draadloos internet netwerk erop zouden willen hebben.
* De kosten voor een draadloos 8-inch digitaal fotolijstje zullen dalen tot 36 dollar in 2013. Het LCD scherm en de draadloze module zijn de belangrijkste kostendragers voor de lijst.

Bijna iedereen vindt het leuk om film te kijken, vroeger moest je naar de bioscoop om een film te zien maar door de technologie is dit niet meer nodig.

No comments:

Post a Comment