Tuesday 14 July 2009

Stuur je eigen foto kaarten!

Heb je altijd al je eigen ansichtkaarten willen maken en verzenden? Dat kan tegenwoordig heel makkelijk, met je digitale camera en je eigen digitale foto’s. Je upload de foto’s naar een website waarop je online foto’s kunt printen. Het proces is heel simpel, en het is een gemakkelijke manier om in contact te blijven met vrienden en familie. Hoeveel je er ook zend, ze zijn altijd persoonlijk. Let natuurlijk wel op dat je niet twee keer dezelfde foto naar een persoon stuurt.

Het eerste dat je nodig hebt is een foto. Je hebt vast al een camera en je maakt vast al een hoop foto’s. Kies een mooie foto die je al hebt, of ga op pad om die ultieme ansichtkaart foto te maken. Vervolgens upload je ze, laat ze afdrukken, schrijf een leuke tekst op de achterkant en plak er een postzegel op.

De meeste online foto afdruk websites bieden ook een opslag functie. Dit is een gemakkelijke manier om je foto’s te back-up-en.

Als je een kaart wilt sturen naar een familie lid of vriend met wie je jeugd herinnering hebt kan het ook heel mooi zijn als je een oude (zwart-wit) foto inscant. De verassing zal nog groter zijn!

No comments:

Post a Comment